İnsanlık Dışı Yasalara İzin Vermeyeceğiz! – Aziz Güler Özgürlük Gücü Milis Örgütü

1739

İstanbul Avcılar Cihangir mahallesinde “Özel İstihdam Bürosu” adı altında işçi tacirliği yapan bir kuruluş 29.04.2016 tarihinde güçlerimiz tarafından imha edilmiştir.

Patronlar, hizmetkârları, bekçileri, yalakaları! Alınterine kanı karışan işçiler insan öğüten fabrikalarınızda perişan olurken, bizim anamız-babamız-çocuklarımız-eşlerimiz-kardeşlerimiz-arkadaşlarımız kan ağlarken yatağınızda rahat yatamayacaksınız. Tasmalarınızın ucundakilere güvenmeyin… Önce memleketi sonra dünyayı haramzadelerden, bezirgânlardan, tefecilerden, sömürücülerden mutlaka temizleyeceğiz.

Patronların hizmetkârı, işçi katillerinin koruyucusu AKP-IŞİD faşizminin uygulamalarının en sinsilerinden biri “Özel İstihdam Büroları”dır. “Özel İstihdam Büroları(ÖİB) uygulamasıyla yapılmak istenen kiralık işçilik, günümüzde yaygın olan aşağılık taşeron sistemini bile aratacak bir uygulamadır. AKP hükümetinin yaygınlaştırmaya çalıştığı Özel İstihdam Bürolarının IŞİD’ın kurduğu köle pazarlarından içerik olarak bir farkı yoktur. Özel İstihdam Bürosu angarya çalışma koşulları, düşük ücretler, iş güvencesinin olmaması, tazminat ve sosyal haklardan yoksunluk, mezarda emeklilik ve sendika hakkının gasp edilmesi demektir. Bütün bu tabloya doğru orantılı olarak işçi sağlığı ve güvenliği konularında insanlık dışı şartlar dayatılmaktadır.”

“Çok güvenli görünüyorsunuz! Fakat sanmayın ki bu böyle devam edecek! Öfke ve nefret büyük geminizin makine dairesinde terden geberenlerle birleşecek, biliyoruz.”

Saraylarınızı başınıza yıkacağız!

AKP-IŞİD faşizmini ezeceğiz!

Aziz Güler Özgürlük Gücü Milis Örgütü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Adınızı buraya yazınız