Kalyon İnşaat’ın İstanbul Beykoz’da Bulunan Plazasına Ait Araçlar Güçlerimiz Tarafından İmha Edilmiştir – Talat Türkoğlu Özgürlük Gücü Milis Örgütü

1409

Osmanlı Devletinin halklara karşı katliam, soykırım, zorla göç ettirme gibi politikaları TC kurulduktan sonra oligarşik diktatörlük tarafından sürdürülmüştür. Bölge halkları Dersim, Maraş, Sivas katliamları vb.’lerini hiç utanmadan, çekinmeden savunan bir güruh ve onları destekleyen bir yığınla karşı karşıyadır. Bu faşist güruh Osmanlı Devletinin kendisinin bile resmen yargıladığı, mahkum ve kabul ettiği soykırımları, katliamları inkâr etmekte ve hatta yapılan zulümleri savunmaktadır.

Türkiye’de, Suriye’de ve Kürdistan’daki hiçbir halk birbirine düşman değildir. Tersine bölgedeki diktatörlüklerin ve emperyalist güçlerin müdahale etmedikleri her ortamda halklar aralarında dayanışmayı ve kardeşliği geliştirmektedir. Zulüm altında yaşmaya çalışmanın ne olduğunu iyi bilen halklardan olan Aleviler mazlum Suriye halkıyla dayanışmıştır ve dayanışmaktadır. Şüphesiz Maraş’ta yaşayan Aleviler de mesele Suriyeli mültecilere yardım etmek olduğunda ilk el uzatanlardan olurlar.

AKP-IŞİD faşizmi Suriyeli mültecilere yardım etmemektedir. Tersine kendi iktidar hedefleri olarak onları kullanmaktadır. Bu doğrultuda göç yollarında Suriye halkını ölümle sonuçlanan yolculuklara zorlayarak katletmekte, ucuz iş gücü kaynağı olarak kullanarak sömürmekte ve AFAD kamplarında beslediği faşist çetelere kalkan-kamuflaj yaparak istismar etmektedir. Maraş’ta AKP-IŞİD faşizminin kurmak istediği konteyner kent’te bu politikanın bir ürünüdür.

Kalyon İnşaat katliamcı-faşist politikaların aracı ve kâr ortağı olduğu için hedefimiz olmuştur ve olacaktır. Kalyon İnşaat’ın patronlarının ve yöneticilerinin bu uyarı eylemimizi dikkate almalarını öneriyoruz. Maraş’ta yürütmekte oldukları inşaat faaliyetinin yıkıcı sonuçlarını hesaplamalı ve paradan daha önemli kaybedecek şeyleri olduğunu bilmelidirler… Maraş’ta sürdürmekte oldukları konteyner kent inşaatından vazgeçmek tüm bölge halkları ve en çok kendileri için hayırlı olacaktır!

Faşist çeteler, işbirlikçileri, yalakaları ve kâr ortakları, her yerde ensenizdeyiz!

Saraylarınızı başınıza yıkacağız!

Talat Türkoğlu Özgürlük Gücü Milis Örgütü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Adınızı buraya yazınız